Zweden

Hoop, dromen en een nieuw jaar.

Het voelt een beetje vreemd om dit jaar af te sluiten, gevoelsmatig zal dit pas plaatsvinden wanneer we deze onstuimige periode achter ons kunnen laten. Toch hebben we door hoop te houden en te durven dromen niet stil gezeten. We hebben de tijd benut met planning, voorbereiding en creativiteit. Het centrale thema: Zweden. Een fietsreis waarbij we zoveel mogelijk zelfvoorzienend zijn, wildkamperen en gelijkertijd een bedrag inzamelen voor het Liliane Fonds. Zodra bekend is wanneer we mogen gaan en zeker pas wanneer het voor ons goed voelt om te gaan, laten we dit uiteraard weten in deze blog.

Als voorproefje zijn we voor de feestdagen al heerlijk bezig geweest met het ontwerpen van kerstkaarten. Hierdoor hebben we al meer dan € 150 opgehaald (Liliane Fonds). Voor onze reis zijn we sinds de zomer al eten aan het drogen in een voedseldroger. In Zweden zijn we daardoor niet afhankelijk van supermarkten, ect. Ook was dit, in combinatie met de volkstuin die ik per mei heb gekregen, ideaal om voedsel te conserveren. We hebben ons niet verveeld.

Voor nu wensen wij iedereen een warme (stiekem ijskoude) kerst toe en een nieuwjaar met meer perspectief om dromen en wensen te verwezenlijken, elkaar te kunnen zien en knuffelen en om de krampachtigheid los te mogen laten.
Liefs Monique en Merel

2 gedachten over “Hoop, dromen en een nieuw jaar.”

  1. Jullie ook fijne dagen. Blijf hopen, blijf vertrouwen en blijf dromen. Een mooi gebaar, kaarten maken en zo geld inzamelen voor kinderen met een handicap. jullie reis naar zweden is nog ver weg maar jullie enthousiasme is hier 100 kilometer ver in duiven voelbaar. Ben nieuwsgierig naar hoe dat drogen werkt. Vis en ham dat is me bekend maar ik weet dat dat niet op jullie menu staat. Lieve Merel en Monique alvast een memorabel 2021 gewenst. Als het Corona gevaar is geweken zien we elkaar. Dat hoop ik, en daar vertrouw ik op. Ook droom ik alvast van een lange wandeling door de waterleidingduinen. Liefs, Lex.

  2. Jullie zijn zo goed bezig trots op jullie. Moge 2021 een topjaar worden. Met als hoogte punt de reis naar Zweden. Ook ik kan niet wachten tot de krampachtigheid achter ons ligt.
    Veel liefs en knuffels voor jullie beiden 😘🥰🥰❤️😍

Geef een reactie