Santiago

Naar Astorga (30km)

Een slechtere nacht door de warmte in de kamer. We stonden weer vroeg op en begonnen onze tocht in het donker.

De eerste 10 km was 1 lange weg rechtuit. Helaas was aan het eind het café nog dicht dus moesten we nog een uur op de koffie wachten. Om het goed te maken dus naar 2 bakkies. We konden een klein jongetje wat met zijn vader mee liep blij maken met een lolly.

We staken een beroemde indrukwekkende brug Puente de Órbigo over en namen toen de groenere route die weer door de heuvel zigzagde. Fijn voor de afwisseling.

Een half uur voor de stad nog een pauze om daarna de drukte aan te kunnen. Met de mantra ‘chocolade’ in ons hoofd liepen we de laatste kilometers weg. Er was veel toerisme en op vele borden stond het magische woord. Na inchecken en lunch namen we ons voor na een dutje op zoek te gaan naar de lekkernij.

Een vermoeiende dag. Ik ben blij dat de etappe van morgen korter is. Dat is meer dan welkom. Ik wil het contact met de mannen nog niet kwijtraken want ik heb het erg naar mijn zin. Morgen zien we verder, misschien doet de chocolade wonderen…

Voor Puente de Órbigo

965

2 gedachten over “Naar Astorga (30km)”

  1. Mooie foto mop😍. Misschien dat je na een betere nacht en een kortere etappe de keuze nog kan uitstellen. Hoop dat je met ze kan blijven lopen. Eet wonderchocolade wie weet helpt het. Zet hem op kanjer en pak ook je rust. Dikke kus en knuffel😘😘

  2. Das nou echt een mooie foto we genieten heel erg mee met jou, en vooral deze mooie foto!! Veel liefs van je Sufi vriendjes, we missen je wel hoor, sterkte met de nachten maar het klinkt allemaal fantasties ondanks de warme nachten. xx

Geef een reactie