Santiago

Van huis

Een week met de laatste voorbereidingen. Energie opgedaan van veel lieve mensen. Nog enkele lange wandeltochten met en zonder bagage. Toch heb ik vandaag de deur achter mij dicht gedaan. Morgen is de verjaardag van mijn broertje en kan ik nog fijn met mijn familie zijn. Daarna stap ik het onbekende avontuur in. Wat ik precies van binnen voel is moeilijk te verwoorden, tot nu toe heb ik mij vooral gefocust op alle praktische zaken. Vooral het in- en uitpakken van mijn bagage is nu gelukkig voorbij. Alles zit erin en dat gaat mee. Nu wordt het tijd om los te gaan laten.

Zondag vroeg begint de trip en laat ik mij leiden door de rails naar het zuiden van Spanje. Ik kijk er vol verwachting en nieuwschierigheid naar uit.

Al de bagage die mee gaat op reis
Bagage ecl. Schoenen, slippers en tas

7 gedachten over “Van huis”

  1. Wat een prachtige foto! Van een prachtige pelgrim op reis. Gefeliciteerd voor Jorik en geniet van alles op je pad, rails en we leven uiteraard digitaal mee 🥰🎶🥰

Geef een reactie