Santiago

Nog drie weken

Sloterdijk - Haarlem
Sloterdijk – Haarlem

Nog drie weken. Het is niet meer daar ergens in april volgend jaar, nee het komt nu opeens snel dichtbij. Vandaag liep ik van Sloterdijk naar Haarlem, bepakt met backpack en bleef in mijn gedachte gang hangen dat het tijd wordt voor een eerste bericht. Ook om jullie alvast op de hoogte te brengen dat ik ga, wanneer ik ga en waar jullie me kunnen vinden de komende tijd.

Het wordt nu tijd om serieus te gaan trainen, iets waar ik al een tijdje tegen aan zat te hikken. ‘Zouden mijn voeten het nog wel houden?’ en ‘hoe moet ik dit aanpakken?’ Gelukkig krijg ik van veel kanten steun en hulp waardoor ik de boel kan blijven overzien. Na de terugval in januari besef ik me hoe fijn het is om dit sterkte vangnet om mij heen te hebben waarop ik kan vertrouwen en leunen als het even niet gaat. Toen eenmaal de schakelaar weer om was en ik het in mijn hoofd haalde de Camino te gaan lopen was er weer ruimte voor positieve energie.

Op 14 april vertrek ik met de trein richting Bayonne waar ik een nachtje verblijf. De volgende dag reis ik verder naar het plaatsje St. Jean Pied du Port in de Pyreneeën. Het startpunt van de Camino Frances. Een 780km wandeling naar Santiago de Compostela. Tijdens mijn tocht wil ik af en toe een berichtje hier achterlaten. Als je een mailtje wil ontvangen wanneer ik een bericht post kan je je hierboven even aanmelden.

Allemaal heel erg bedankt voor jullie steun en vertrouwen in mij. Mede daardoor ben ik nu op dit punt en sta ik straks in mijn wandelschoenen, klaar voor een nieuw avontuur!

Veel liefs, Merel

 

5 gedachten over “Nog drie weken”

Geef een reactie