Nieuws

Wanneer mag ik weer?

Het is alweer ruim een maand geleden dat ik terug ben uit Spanje. Na een busrit van 32 uur wat een prachtige afsluiter was heb ik mijn leventje weer opgepakt. Mijn voet hersteld langzaam, maar ik ben blij dat ik sinds twee weken weer pijnloos kan wandelen.

Boek: Leegte

Momenteel ben ik bezig mijn avontuur in boekvorm om te zetten. Het sluit goed aan op mijn eerder geschreven herstelverhaal. Mocht je geïnteresseerd zijn in mijn boek / e-book dan kan je je alvast vrijblijvend inschrijven voor de nieuwsbrief. Je ontvangt een mail wanneer het daadwerkelijk gedrukt gaat worden.
Nieuwsbrief

Boek cover leegte.

Reisblog

De site waar ik mijn blog schrijf, wordt een verzameling van al mijn reizen. Voel je vrij om je af te melden voor deze e-mails als je niet elke dag een bericht wil ontvangen. Je kunt ze altijd nog op de site nalezen.

Er staan twee reizen op de planning. Volgende week ga ik met Iris (Sufi trail) Nederland onveilig maken op de fiets. Er stond een spontaan idee: bivvy zonder wifi. Een plastic-free, vegan friendly, low – budget fietstocht. We willen kamperen bij paalkampeerplaatsen. Een uitdaging!

In augustus vertrekken Monique en ik naar Denemarken waar we de Oostzeeroute willen gaan fietsen. Een onbekend land dus een totaal nieuw avontuur. We kijken er erg naar uit.

Voor nu een warme groet 😊 (zo heet als nu was het gelukkig in Spanje niet)

Website

Een gedachte over “Wanneer mag ik weer?”

  1. Dat wordt hem helemaal! Bivvy zonder wifi ik wil echt nu een keer me bivvy wens uitvoeren met jou durf ik het wel. Inpakken is zo gebeurt gewoon niets mee alles is er al, en voor je voet is het ook nog wel een goede tussenfase even fietsen voordat je weer een grote wandeling in Turkije gaat maken 🙏🚴🏻‍♀️🚴🏻‍♂️🌹🌻😇🇹🇷🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🇧🇪

Geef een reactie