Denemarken

Vol verwachting wachten

[English below]

Eindelijk! Ik ben maar alvast op de fiets gaan zitten want die twee draaikonten liepen me alsmaar bijna over. We vertrekken veel eerder dan gepland, dat wachten is ook maar niets. Eerst een stop om een regenjas te kopen want Merel is niet echt handig bezig geweest door hem bij haar ouders te laten liggen. *Jaloers*. Ik heb op de valreep nog een poncho gekregen, geknipte plasticzak met een elastiekje, bedankt dan maar weer.

Via Haarlem zijn we op het gemakje naar Amsterdam gefietst. Mijn haren waaide elke keer voor mijn ogen want we hadden lekker wind mee. Toch keek ik mijn ogen uit.

In Amsterdam een heerlijke koffiestop en toen begon het eindeloze wachten. Het Westerpark was vermakelijk. Ik maakte kennis met Julia, een zeer smakelijke pasta dame. De Starbucks was daarna aangenaam, in een luxe stoel gekropen. Ze gingen me voorlezen uit hun boeken.

En om 23:15 was het zover! Merel stond half te springen, Monique was de kalmte en ik jojode daar een beetje tussenin. Bovenin en tegen de vooruit aangeplakt genoot ik van alle lichtjes. Oogjes toe. Snurkje hier, geeuwtje daar. Gemiddeld gezien hadden de dames redelijk geslapen. Half 6 in Hamburg waar we slurpend aan de koffie zaten.

Al de stress gleed van ons af toen voor de tweede maal de fietsen en bagage in de bus zaten. Ik vind het maar een groot avontuur. Vandaag zullen we 40km gaan fietsen, joehoe! We staan te trappelen om te trappen. Haha, tot snel lieve lezers!

Knuffel van mij,

Het M&M beestje ❤

Expectantly waiting

Finally! I got on my bike for the time being, because those two rotten asses kept running over me. We leave much earlier than planned, that waiting is nothing. First a stop to buy a raincoat because Merel has not been very handy by leaving it with her parents. *Jealous*. I got a poncho at the last minute, a cut plastic bag with a rubber band, thank you again.

Via Haarlem we cycled to Amsterdam. My hair was blowing in front of my eyes every time because we had a nice wind. Still I couldn’t believe my eyes. A wonderful coffee stop in Amsterdam and then the endless waiting began. The Westerpark was entertaining. I was introduced to Julia, a very tasty pasta lady. The Starbucks was pleasant after that, huddled into a luxurious chair. They were going to read to me from their books. And at 11:15 pm the time had come! Merel was jumping, Monique was calm and I was a bit in between. I enjoyed all the lights at the top and against the front. Eyes on. Snore here, yawn there. On average, the ladies had slept reasonably well. Half past five in Hamburg where we were sipping coffee. All the stress slipped away when the bikes and luggage were on the bus for the second time. I think it’s a great adventure. Today we will be cycling 40km, yoohoo! We can’t wait to kick. Haha, see you soon dear readers! A hug from me, The M&M toy ❤

4 gedachten over “Vol verwachting wachten”

  1. Klinkt al helemaal goed m&m beestje wordt er zelf nerveus van. Maar nu is de reis dan echt begonnen. Zelfs nog een beetje geslapen das bonus. Succes met de eerste 40 km op Deense bodem. Dikke knuf👍😘

  2. ik snapte eerst niet welke verstekeling er bij was gekomen ! goeie vondst , leuke stijl !
    heel veel plezier, gr. ad en eugenie

Geef een reactie