Santiago

Naar Boadilla del Camino (28km)

Ik had behoefte aan rust en omdat de terrassen vol zaten zocht ik het hogerop. Achter de albergue was een trap naar een zitplek waar je over het dorp kon uitkijken. Eventjes rust gezocht in de zon op een schommel.

We hadden een fijn diner. Er zaten 3 Nederlandse vrouwen naast me, maar het waren niet mijn soort mensen. Heb erg kunnen lachen toen de Fransman samen met een Engelsman Europa op het papieren tafelkleed aan het tekenen waren met al onze huisjes.

Goed geslapen en vroeg op voor ontbijt. We hadden een goed tempo en de temperatuur was aangenaam. De enorme wijdde vlaktes waarover we liepen hadden een zeer rustig effect op mijn hoofd.

De weg was op 1 flinke heuvel na nu erg vlak dus dat was makkelijk te belopen. Na een paar sokken wissels en kleding uittrek stops kwamen sneller dan verwacht al bij onze eindbestemming.

De albergue had een prachtige tuin en al snel lagen er vele pelgrims in het gras te relaxen. Het deed erg vredig aan. De Amerikaan zei tijdens de lunch ook dat ik er nu veel rustiger bij zat dan toen ze me leerden kennen, dat was fijn om te horen. Weer en mooie dag op de Camino.

De stijlere weg naar boven
De enige echte heuvel

987

5 gedachten over “Naar Boadilla del Camino (28km)”

  1. Klinkt goed allemaal fijn dat je omringt wordt door fijne mensen, dat doe je maar mooi zelf. Trots op je dikke knuf😘😘

Geef een reactie