Review

Hieronder kunt u een review achterlaten van het boek Leegte. Alvast bedankt!
De review wordt na ontvangen geplaatst op de website.

Het boek is te koop bij de Sufi Trail via deze pagina, zolang de voorraad strekt. Ook is er een e-book versie te verkrijgen op bol.com, deze versie is exclusief tekeningen.

Waardering: 5 uit 5.

Reviews:

Monique van der Mije 30-1-20′
De schrijfster neemt je op een bijzondere manier mee in haar zoektocht.
Al lezend wandel je mee in de groei van de hoofdpersoon. Op geen enkel moment is dit zwaar of dramatisch. De overgang van fictieve zoektocht, naar de pelgrimage, geeft een duidelijk beeld van de groei.
Knap gedaan, op naar het volgende boek.

Juhi 3-1-20′
Merel schreef een erg bijzonder boek dat ze “leegte” noemde, het gaat over haar zoektocht naar zichzelf vanwege haar autisme. Haar zoektocht leest als een spannend en goed geschreven boek en ze gebruikt haar tocht naar Santiago de Compostella als een soort leidraad en nog veel andere vergelijkingen zoals Holland een school waar ze hollen. Het boekje is doorspekt met geweldige tekeningen, allemaal door deze talentvolle dame gemaakt. Ik ga er niet teveel over zeggen, maar had het binnen twee dagen uit, ze heeft er een super spannend en onderhoudend verhaal van gemaakt. Persoonlijk heb ik het gevoel haar veel beter te hebben leren kennen door haar spannende boek. Een aanrader voor veel mensen een prachtig boekje. Ben trots een van je vrienden te zijn lieverd.

Marga 13-3-20′
Met heel veel interesse en plezier heb ik je boek gelezen. Wat heb jij je zoektocht naar je aardlicht mooi omschreven, mooi vormgegeven en jezelf daarin op een mooie manier blootgegeven. Wat fijn dat ik daarvan getuigen mag zijn. Ook de tekeningen zijn bijzonder mooi!

Esther Madera 1-9-20′
Prachtig hoe je wordt meegenomen en de kans krijgt om mee te voelen in de uitdagingen waar deze vrouw voor staat. Een zeer toegankelijk boek, met mooie, treffende illustraties!

Jeroen 13-1-21′

Mooi en bijzonder reisverslag. Fictie en non-fictie gaan in elkaar over in dit fantasierijk geschreven boek. De schrijfster neemt je mee op haar innerlijke reis en mee op de avonturen van de 780 kilometer lange wandeltocht Camino Frances.

Review Boek Leegte